Voor- en naschoolse opvang
U bevindt zich hier: Home » Info voor ouders » Voor- en naschoolse opvang
 
 

De voor- en naschoolse opvang wordt verzorgd door Stichting Kinderopvang Den Helder en vindt plaats bij buitenschoolse opvang Atlantis. BSO Atlantis is gevestigd in basisschool De Kameleon op Middelzand 3501 in Julianadorp. Dit is op loopafstand van onze school.

 

Voorschoolse opvang
Tijdens de voorschoolse opvang eten de kinderen gezamenlijk een ontbijt. Daarna is er tijd om te spelen, een boekje te lezen of samen een activiteit te ondernemen. Een rustige start van de dag staat voorop. De pedagogisch medewerkers zorgen dat de kinderen op tijd op school zijn en brengen de kinderen naar de klas.

Voorschoolse opvang op Atlantis is mogelijk:

van 07:00 – 08:30 uur
van 07:30 - 08:30 uur 

 

Naschoolse opvang
De naschoolse opvang sluit aan op het continurooster. Op de naschoolse opvang wordt aan de hand van een thema telkens een gezamenlijke binnen- of buitenactiviteit georganiseerd. Wil uw kind graag even rustig met een boekje in een hoekje? Ook dat kan natuurlijk. Per kwartaal is er een extra activiteitenaanbod op het gebied van cultuur, natuur, sport en creatief bezig zijn.

Naschoolse opvang op Atlantis is mogelijk:

Van 14:00 – 15:15 uur (als overgangsperiode gedurende schooljaar 2016/20107)
Van 14:00 – 17:00 uur
Van 14:00 – 17:30 uur (als overgangsperiode gedurende schooljaar 2016/2017)
Van 14:00 – 18:00 uur


Meer informatie
Stichting Kinderopvang Den Helder biedt verschillende opvangcontracten waarbij ook alleen opvang tijdens schoolweken of juist alleen tijdens de vakanties tot de mogelijkheden behoort. Meer informatie vindt u op www.kinderopvangdenhelder.nl. Daar vindt u ook informatie over kinderopvangtoeslag. Neem voor een vrijblijvende prijsopgave contact op met de afdeling Planning & Plaatsing van Stichting Kinderopvang Den Helder via telefoonnummer 0223 – 614 202 of via het e-mailadres plaatsing@kinderopvangdenhelder.nl om uw wensen te bespreken.